Bemutatkozás

Tanúsításaink

Cégünk az alábbi minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik: MSZ EN ISO 9001:2009

Tube Special a Fenyvesmelléki Kereskedelmi Bt. új, fémipari üzletága, mely egy 1993-ban alapított kereskedelmi vállalkozás. Családi vállalkozásként cégünk elsősorban különböző fogyasztási termékekkel jelent meg a magyar piacon, acéltermékekkel közvetetten 2004 óta foglalkozunk.

Új, fémipari üzletágunkkal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szakszerű és megbízható beszállítói legyünk hazai és nemzetközi Partnereinknek.

Célunk, hogy akár gyártásból akár rövid, “just in time” szállítási határidővel szolgáljuk ki Partnereinket elsősorban speciális ill. nehezen beszerezhető szénacél, rozsdamentes, színes és egyéb csövek, csőtermékek, zártszelvények tekintetében. Bővült portfóliónkban EURO profilokkal, szögacélokkal, egyedi kovács darabokkal is foglalkozunk. Cégünk specialitása az extra nagy vagy kis átmérőjű, vastag falú illetőleg speciális anyagminőségű, felhasználású acélcsövek beszerzése, legyen szó hossz- vagy spirálhegesztett ill. varratnélküli acélcsövekről, gyakorlatilag a világon beszerezhető és legyártatható összes acél és fémcső típussal foglalkozunk.

Terméktől függően nemzetközi kapcsolataink révén akár 1-2 munkanapos határidővel be tudjuk szerezni a kívánt acél illetve fém termékeket. Lehetőség van speciális, szabványon kívüli méretek legyártatására is.

Minimum rendelési mennyiségek tekintetében terméktől és egyéb paraméterektől függően lehetőség nyílik akár 1 szál/darab csőtermék beszerzésére is.

Kérjük, küldjön ajánlatkérést abban az esetben is, ha nem találja weboldalunkon azt a méretet ill. minőséget amire szüksége van.

Egyeztetés alapján lehetőség van házhozszállításra, megmunkálásra, darabolásra, roncsolásos és roncsolás mentes anyagvizsgálatok elvégzésére továbbá egyéb az acél és fémiparban szokásos és speciális szolgáltatások igénybevételére.

MSZ EN ISO 9001:2009 Tanúsított cég EN ISO 9001:2009 certified company

Kapcsolat

Fenyvesmelléki Kereskedelmi Bt.
dr. Fábián Tibor

Cím:
2330 Dunaharaszti,
Széchenyi u. 46.

E-mail cím: info@tube-special.com

Telefon: 0036 20 352 5813
Fax: 0624518320
Skype: kohasz3